Home > Circuit > In een notendop: uithouding

In een notendop: uithouding

  • IMSA – Jan Heylen werkt dit seizoen met Wright Motorsports de IMSA Michelin Endurance Cup af en hij zal met Ryan Hardwick ook nog de Michelin Pilot Challenge betwisten, met een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport van het team.
  • Dubai 24 – op woensdag waren er enkel privé testen, dus nog geen vrije trainingen. GRT Grasser (Lamborghini) en Herberth Motorsport (Porsche) waren de snelste teams in de respectieve sessies. WRT was in beide sessies het beste Belgische team. Vandaag volgen de vrije trainingen en de kwalificaties.
  • Daytona 24 – BMW heeft zijn manschappen bekend gemaakt voor de 24-uursrace eind deze maand. John Edwards, Augusto Farfus, Jesse Krohn en Marco Wittmann doen het in één M8, de anders is voor Connor De Phillippi, Philipp Eng, Bruno Spengler en Timo Glock.
error: Alert: Content is protected !!