Home > Moto > MotoGP > In een notendop: MotoGP-Rossi

In een notendop: MotoGP-Rossi

  • MotoGP tests – Organisatoren FIM, IRTA en Dorna Sports gingen over tot de afgelasting van de Shakedown Test en de officiële wintertests, voorzien in februari op het circuit van Sepang. De Covid pandemie en de daarbij horende lockdowns en moeilijkheden bij de verplaatsingen naar het Sepang International Circuit in Malaysia liggen aan de grondslag van de beslissing. De tests in Qatar, van 10 tot 12 maart op het Losail International Circuit, blijven op het programma staan.

  • Podium voor Rossi – MotoGP legende Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) en halfbroer Luca Marini (Esponsorama Racing) mochten zich weer uitleven aan het stuur van een auto tijdens de Gulf 12 Hours in Bahrein. Samen met Alessio Salucci stuurden ze de Ferrari 488 GT3 van het Monster VR46 Kessel Racing Team naar de derde plaats in de GT3 Pro-Am klasse (vierde plaats algemeen). De “dokter” heeft de gewoonte om af en toe op vier wielen te racen. We zullen hem bij gelegenheid zeker terugzien op circuit. (foto: ©motogp.com)
error: Alert: Content is protected !!