Home > #Hoofdnieuws > Dakar 2021: stilte voor de storm

Dakar 2021: stilte voor de storm

Yazeed Al-Rajhi heeft de tiende etappe van de Dakar gewonnen. Tussen Neom en Al-Ula was de thuisrijder in zijn Toyota sneller dan Nasser Al Attiyah (Toyota) en Stéphane Peterhansel (MINI). Peterhansel blijft comfortabel leider in de editie 2021 van de Dakar, met 17min01 voorsprong op de Qatarees. Carlos Sainz werd in zijn MINI vierde en blijft op podiumkoers. Morgen staat de langste chronorit van de Dakar op het programma, met een rit tussen Al-Ula en Yanbu, meteen de allerlaatste kans om nog iets aan de koppositie van Peterhansel te doen. Bij de motoren gaf leider Nacho Cornejo op na een val en zijn teamgenoot bij Honda, Ricky Brabec, is na ritwinst ook de nieuwe leider.

error: Alert: Content is protected !!