Home > #Hoofdnieuws > F1: Cyril Abiteboul mag beschikken bij Renault

F1: Cyril Abiteboul mag beschikken bij Renault

De groep Renault heeft bekend gemaakt dat Laurent Rossi, hoofd van de Strategy and Business Development van de groep, met onmiddellijke ingang hoofd van Alpine Cars, Sport, F1 en de competitie-afdeling wordt. Hij rapporteert in die functie rechtstreeks aan Luca De Meo, Chief Executive Officer van Renault. Cyril Abiteboul verlaat dus het huis. Sinds zijn aantreden in 2016 behaalde het team van de Franse constructeur amper drie podiumplaatsen. Renault werd 9de, 6de, 4de, 5de en 5de in de eindstand bij de constructeurs. In 2021 vervangt Alpine, Renault in de F1. De nieuwe grote man, Laurent Rossi, is 45 en startte zijn carrière in 2000 bij Renault.

error: Alert: Content is protected !!