Home > F1 > In een notendop: Formule 1

In een notendop: Formule 1

  • Mercedes – We zochten in alle hoeken en kanten naar antwoorden, maar de realiteit blijkt te zijn dat Lewis Hamilton nog steeds zijn handtekening niet heeft gezet onder het contract met Mercedes. Nu hoeft dat niet zoveel te betekenen maar het is op zijn minste gezegd… een rare situatie.

  • Alpine – Renault wordt Alpine, althans in de Formule 1. Dat was al geweten, en misschien worden de bolides nu iets meer blauw getint. Dat is ook de kleur van Suzuki in MotoGP en gisteren werd dan ook officieel bekend gemaakt dat Davide Brivio, de Italiaanse manager van het Ecstar team Suzuki, de wereld van de motoren ruilt voor de FA en Alpine. (foto: @Mick, Reading, UK)

  • Aston Martin – De overname van Racing Point door Aston Martin is een feit. De kans dat de bolides in het roze blijven, kleur van BWT, is klein. Met de komst van het Amerikaanse technologiebedrijf Cognizant als hoofdsponsor lijkt het dat de renstal ook een nieuwe livrei zal krijgen voor de wagens van Lance Stroll en Sebastian Vettel.
error: Alert: Content is protected !!