Home > Historic > Events > Regularity: vijf data voor JBR Events

Regularity: vijf data voor JBR Events

Er bestaan een aantal grijze gebieden, samenvloeiingen zo u wil van de reguliere competitie en het vrijetijds-aanbod. JBR Events, het geesteskind van de broers Vanoverschelde, verzorgt deze markt.

355. Dat is het aantal deelnemers dat in 2020 aan de start stonden van de drie wedstrijden onder co-organisatie van JBR Events. Die tendens willen Bjorn en Jens Vanoverschelde, die tevens zeer gekend zijn binnen de VAS competitie, doortrekken voor 2021.

Op de kalender vijf evenementen. De Kiwanis Classic Tour en de Ypres Historic Regularity vallen buiten competitie. De Omloop van Vlaanderen Regularity wordt een annex van de oudste rally-wedstrijd in België. De Belgian Westhoek Classic blijft de moeder alle VAS Classic/Marathon wedstrijden en de “5 Uren” vervangen op de VAS kalender de verdwenen Garnalenrit.

  • 17 april 2021 Kiwanis Classic Tour
  • 3-4 september 2021 Omloop van Vlaanderen regularity
  • 17-18 september 2021 Belgian Westhoek Classic (VAS)
  • 23 oktober 2021 De 5 uren… (VAS)
  • 26-27-28 november 2021 Ypres Historic Regularity
error: Alert: Content is protected !!