Home > #Hoofdnieuws > Formula E: Eindhoven op kalender in 2022?

Formula E: Eindhoven op kalender in 2022?

Het wordt alsmaar zekerder dat we in 2022 een Formula E-race zullen hebben in de Benelux. Het idee is al sinds 2019 in uitvoering en heeft nu bijna zijn finale bereikt. Een eerste versie van het plan werd reeds voorgelegd aan de FIA, waarna Stichting Formula-Eindhoven een rapport ontving met uit te voeren veranderingen. Die aanpassingen werden gedaan en nu is het wachten op de beslissing van de FIA World Motorsport Counsil die in maart van dit jaar zal beslissen of de e-Prix in Eindhoven goedkeuring zal krijgen. Hermann Tilke, ondermeer bekend van het circuit van Sepang en Circuit of the Americas, zal het circuit ontwerpen.

Foto © Formula-Eindhoven

You may also like
Formula E: Sheldon van der Linde naar BMW
Formula E: een reactie van Stoffel Vandoorne na de testdagen
Formula E: Maximilian Günther zet snelste tijd neer tijdens testdagen
Formula E: pre-season testing dag 1
error: Alert: Content is protected !!