Home > Rally > Divers > Rally: GTC keert terug naar Achtmaal

Rally: GTC keert terug naar Achtmaal

De GTC Rally blijft een topper in de Nederlandse rallysport. In 2021 grijpt de GTC Rally terug naar de basis van het succes: een gezellig en compact evenement met uitdagende klassementsproeven en een finale in het donker. Terug naar de Nacht van Achtmaal! De GTC Rally, met opnieuw een Short en Historic Rally als nevenwedstrijden keert terug naar de thuisbasis, Achtmaal, op zaterdag 10 juli. Het zal voor de rijders een erg uitdagende wedstrijd worden met vier prachtige klassementsproeven, veel wedstrijdkilometers en erg weinig verbindingsritten om op adem te komen. De deelnemers zullen er vanaf de eerste meter voor moeten gaan zitten. Kortom, rally zoals elke rallyrijder het wenst. (foto: vrij van rechten/Kees Nouws)

error: Alert: Content is protected !!