Home > Rally > Divers > Rally: Citroën geeft de C3 R5 stevige updates!

Rally: Citroën geeft de C3 R5 stevige updates!

Een nieuwe naam, een nieuwe look en een nieuw logo: in 2021 krijgt de C3 Rally 2 een serieuze facelift! De filosofie van Citroën Racing blijft echter standvastig: zijn klanten een auto bieden die steeds competitiever wordt en de kosten voortdurend verlagen. Daarom zullen begin volgend jaar niet minder dan zeven technische upgrades worden geïntroduceerd.

(persbericht)

In 2021 zal de C3 R5 evolueren en de C3 Rally2 worden, in lijn met de nieuwe officiële namen die in de rallysport worden gebruikt. Deze naamswijziging biedt ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe visuele identiteit te introduceren die specifiek is voor de C3 Rally2.

Er staan niet minder dan zeven technische upgrades gepland in het eerste kwartaal. Op basis van ongeveer 15.000 testkilometers die zijn voltooid sinds de commerciële lancering, en een schat aan feedback van klanten, zal de auto op drie gebieden worden verbeterd: prestaties, bedrijfskosten en rijeigenschappen.

error: Alert: Content is protected !!