Home > WRC > WRC Monza: de Belgen doen het goed

WRC Monza: de Belgen doen het goed

In Monza zijn er uiteraard ook de andere competities, met een reeks landgenoten die voorlopig sterk bezig zijn.

Renaud Jamoul zit naast Adrien Fourmaux in de M Sport Fiesta R5 en zij lieten mooie dingen zien, ondanks een lekke band. Voorlopig zijn ze tweede in WRC2, goed acht seconden achter de leider Pontus Tidemand in een Skoda Fabia.

In WRC3 leidt Andreas Mikkelsen en de Noor laat zien wat hij waard is. In zijn Skoda Fabia voert hij niet alleen WRC3 aan, maar hij houdt in de algemene stand ook Ole Christian Veiby in de Hyundai WRC achter zich! Mikkelsen is zevende algemeen! Achter hem volgen twee andere Skoda-rijders met Lindholm en Solberg.

Grégoire Munster (Hyundai) startte voorzichtig en is achtste, één plaats beter dan een verrassende Cedric De Cecco (Skoda). In de algemene stand volgen zij weliswaar achter Kevin Abbring en Pieter Tsjoen die in hun VW Polo de eerste R5-rijders zijn buiten WRC2 en WRC3. Zij staan maar goed een handvol seconden achter Jan Kopecky of Mads Ostberg. Bij de Juniors lijkt Tom Kristensson op weg naar de titel

error: Alert: Content is protected !!