Home > Circuit > In een notendop: F1, FIA WEC en Porsche Cup

In een notendop: F1, FIA WEC en Porsche Cup

  • FIA WEC – opvallend nieuws uit het noorden vandaag: High Class Racing keert terug naar het FIA WEC met een Oreca 07 LMP2 en dat met een volledig Deense line-up. In de prototype zitten Jan Magnussen, Anders Fjordbach en Dennis Andersen. Het team zal ook de 24 Uur van Daytona rijden.
  • Porsche – de Porsche Carrera Cup Asia start het seizoen 2021 in het voorprogramma van de Chinese GP F1 en racet ook in het voorprogramma van de F1 in Singapore. Er staan verder nog vijf andere manches op het programma’s waaronder één in het voorprogramma van de 10 Uur van Suzuka IGTC.
  • F1 – Romain Grosjean heeft het ziekenhuis in Bahrein verlaten en herstelt goed van zijn brandwonden, opgelopen tijdens het ongeval afgelopen zondag. Grosjean rijdt niet in Bahrein dit weekend, Pietro Fittipaldi vervangt hem.
error: Alert: Content is protected !!