Home > Circuit > LMDh: ook Porsche blijft interesse tonen

LMDh: ook Porsche blijft interesse tonen

Porsche heeft laten verstaan dat de beslissing van Audi om mogelijk opnieuw een auto voor Le Mans te ontwikkelen, geen invloed heeft op de eigen interesse van Porsche in de LMDh-klasse.

Gisteren, maandag, liet Audi verstaan dat de missie in Formula E over afzienbare tijd zal aflopen en dat Dakar en de uithoudingsracerij de nieuwe uitdagingen vormen. “Porsche blijft echter de piste van de nieuwe reglementen van Le Mans onderzoeken”, liet het merk aan de Britse pers weten.

Toyota, Glickenhaus, ByKolles en Peugeot gaven al aan deel te zullen nemen onder het nieuwe reglement, daar waar onder meer ook Lamborghini, Hyundai en Ferrari interesse tonen. Na enkele moeilijke jaren lijkt de uithoudingsracerij weer gelanceerd, al moet er nog een oplossing volgen voor de GT-klasse.

error: Alert: Content is protected !!