Home > #Hoofdnieuws > Formula E: een reactie van Stoffel Vandoorne na de testdagen

Formula E: een reactie van Stoffel Vandoorne na de testdagen

Zoals u eerder vandaag al kon lezen zitten de pre-season testdagen van Formula E erop. Bij Mercedes zijn ze tevreden over de resultaten en de performance van de wagen. Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries zetten samen 509 ronden op de teller van de Silver Arrow, goed voor 1.597 km.

Foto’s © Mercedes-Benz

Stoffel Vandoorne zette een achttiende tijd neer van 1:12.219. Hiermee is hij slechts 0.459 seconden trager dan Maximilian Günter. In een reactie op de testdagen vertelde Vandoorne het volgende: “We hebben drie goede testdagen gehad, waarin we ons hele programma zonder problemen hebben kunnen doorlopen – dat is echt positief in vergelijking met deze tijd vorig jaar. We werken nu aan de details dankzij de kennis die we vorig jaar hebben opgedaan. In deze tests hebben we ons gericht op het doorlopen van ons programma en waren we niet al te bezorgd over de rondetijden. In plaats daarvan wilden we er zeker van zijn dat alles zowel operationeel als procedureel in orde is. Ik heb het gevoel dat we dat in deze drie dagen hebben bereikt en dat is waar het om draait. Ik ben erg blij met de tests en kijk er nu gewoon naar uit om eindelijk weer te gaan racen.”

You may also like
Formula E: Eindhoven op kalender in 2022?
Formula E: Maximilian Günther zet snelste tijd neer tijdens testdagen
Formula E: Mahindra stelt zijn team voor
Formule E: een exclusieve videoreactie van Stoffel Vandoorne
error: Alert: Content is protected !!