Home > Circuit > In een notendop: F4, FFSA GT en TCR Macau

In een notendop: F4, FFSA GT en TCR Macau

  • FFSA GT – vader en zoon Panis hebben in hun Toyota Supra de eerste race van het finaleweekend van de FFSA GT gewonnen. Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende (BMW) werden twaalfde algemeen en vijfde in Silver, maar leiden nog steeds met zeven punten bonus op hun dichtste achtervolgers. Morgen valt de beslissing.
  • FFSA F4 – de Japanner Ayumu Iwasa is kampioen in de Franse Formule 4 na de laatste races van het seizoen.
  • Macau TCR – Rob Huff heeft de eerste toerwagenrace in Macau gewonnen, echter niet tegen de internationale tegenstanders, want door corona zijn er enkel lokale rijders. Het is de tiende zege in een race in Macau voor Huff. (Foto: © Macau)
error: Alert: Content is protected !!