Home > Rallycross > BK > BK RX: Uitkijken naar 2021

BK RX: Uitkijken naar 2021

BORA ( Belgian Off-Road Association ) deelde vrijdag de lang verwachte boodschap mee dat er voor dit jaar geen wedstrijden meer worden gepland en dat men ondertussen volop werkt aan een kalender voor 2021.

De integrale mededeling zoals u die ook vindt op hun sociale media krijgt u hier:

Beste SportvriendenDe aanpassingen en de versterking van de corona-maatregelen door de Belgische en lokale autoriteiten trekken een streep door 2020. Alle circuits moeten hun deuren sluiten en hebben dus geen duidelijkheid over het verdere verloop van dit jaar. Wij richten onze pijlen op 2021 en plannen overleg met alle partijen zodat we de reglementen en een (zeer) voorlopig kalender kunnen publiceren. De situatie waarin we leven, beperkt ons ook, waarvoor we uw begrip vragen. Blijf ondertussen gezond en zorg voor jezelf en voor anderen.
Tot snel!
BORA-team

Wat er gebeurt met de resultaten van de enige verreden wedstrijd van het seizoen, begin maart op het Duivelsbergcircuit, is nog niet helemaal duidelijk. Wordt het resultaat meegenomen naar een kampioenschap in 2021? Wordt er op basis van één enkele wedstrijd een kampioen aangeduid? De rijders in de categorie Cross Cart Senior en Junior reden wel vijf wedstrijden, dus daar kunnen wèl kampioenen worden gevierd.

You may also like
BK RX: Duivelsbergcircuit gaat voor nieuwe vergunning bis
BK RX: X Cross Car wèl in Mettet
BK RX: BRCV geeft een stand van zaken
BK RX: Demir wil circuit openhouden
error: Alert: Content is protected !!