Home > Circuit > In een notendop: Mettet-Karting-VAS

In een notendop: Mettet-Karting-VAS

  • Mettet annuleringen – De gezondheidsmaatregelen worden tegenwoordig constant bijgestuurd om de verspreiding van COVID-19 in België tegen te gaan. Na een grondige afweging nam het directiecomité de moeilijke beslissing om de wedstrijden The Race, de NRJ E-Bike Challenge en de Trackdays Supermoto op het Circuit Jules Tacheny tot en met 13 december 2020 te annuleren. De voortdurende aanpassingen van de gezondheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, staan niet toe om op een doeltreffende en serene wijze deze events te organiseren omwille van de vele onzekerheden.

  • IAME Kart – In een hyperbeveiligde context en met een zeer strikt protocol, organiseerde de IAME Series Benelux, dit weekend in Mariembourg, zijn derde en laatste afspraak van het seizoen.  Op zaterdag konden Elie Goldstein en Yani Stevenheydens, onder een stralende zon, de titels in de categorieën X30 Senior en X30 Junior binnenhalen.  Bij de terugkerende regen op zondag, waren het respectievelijk Thibaut Ramaeckers (Mini), Sébastien Biélande (X30 Master) en Christof Huibers (X30 Super Shifter) die zich konden kronen tot kampioenen in de overige drie categorieën, na deze proef grotendeels te hebben gedomineerd.

  • VAS Sinterklaasnocturne – MAK, de Mechelse Automobielclub, ziet zich door de verstrenging van de Corona maatregelen genoodzaakt om de Sinterklaasnocturne, voorzien op 5 december, af te gelasten. Zij hopen dat ze deze rittensportwedstrijd volgend jaar opnieuw in goede omstandigheden kunnen organiseren.
error: Alert: Content is protected !!