Home > #Hoofdnieuws > Supercar, Fiesta en Mazda houden finales op Zolder

Supercar, Fiesta en Mazda houden finales op Zolder

De Nederlandse promotor VRM heeft laten weten dat de finaleraces van de Supercar, Fiesta en Mazda zoals voorzien plaatsvinden en dat op één dag, met name zondag 8 november.

In een bericht van vandaag, zaterdag 31 oktober, laat VRM weten dat: “het Belgische Overleg Comité inzake COVID-19 vrijdagavond een aantal aanvullende maatregelen heeft uitgevaardigd om een toename van besmettingen te stoppen en de toenemende druk op de ziekenhuizen in België een halt toe te roepen. De eerder aangekondigde en op 29 oktober officieel gepubliceerde maatregelen aangaande professionele sporten blijven naar verwachting onveranderd van kracht. Dat betekent dat wij, vanzelfsprekend met inachtneming van alle coronamaatregelen zoals omschreven in het protocol van Circuit Zolder, de finaleraces kunnen afwerken op zondag 8 november 2020. In afwijking van eerdere mededelingen zullen, na overleg met een aantal teams, ook de vrije training, de kwalificatie en beide races van de Supercar Challenge samen met de Ford Fiesta Sprint Cups NL – BE en de Mazda MX-5 Cup op deze dag verreden worden. Nadere info over het tijdschema, de opening van de paddock en eventuele beschikbaarheid van pitboxen volgt maandag.

Informatie over de Porsche Carrera Cup volgt zodra wij bevestiging hebben.

error: Alert: Content is protected !!