Home > Circuit > Renault Eurocup: Colombo op race 1 pole in Imola

Renault Eurocup: Colombo op race 1 pole in Imola

Het wordt een zeer gecondenseerd programma voor de Formula Renault Eurocup. In de eerste kwalificatiesessie ging, voor de ogen van Fernando Alonso en Alain Prost, de pole verrassend voor Lorenzo Colombo (Bhaitech).

foto: ©renault sport

Hij start straks naas Alex Quinn (Arden), die even op weg leek naar een even verrassende pole. Want eerlijk gezegd verwachtte iedereen toch de titelkandidaten. Caio Collet (R-Ace) vinden we als grootste uitdager op de derde positie, naast een sterke Franco Colapinto (MP Motorsport). Kampioenschapsleider Victor Martins (ART) kon het wat rustiger doen en nam genoegen met een vijfde startplaats.

Ondanks diverse verbeteringen op zijn tijd kon Ugo De Wilde met zijn Arden bolide niet verder geraken dan een 13de plaats, op zeven tiende van de pole. Hij blijft voor aan onze andere landgenoot, Amaury Cordeel (FA Racing), die als 16de zal starten deze namiddag. Veel rijders vielen ten prooi aan geschrapte rondes tengevolge de “track limit” regels.

error: Alert: Content is protected !!