Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: Creventic, FIA F3 en Fun Cup

In een notendop: Creventic, FIA F3 en Fun Cup

  • Creventic – De 12 uur van Mugello vervangen op 13 en 14 november het evenement op Zandvoort als laatste manche in de 24H Series. Organisator Creventic liet weten dat de strengere Corona-maatregelen in Nederland het onmogelijk maken op Zandvoort te rijden
  • FIA F3 – In de testritten op Jerez was de jonge Tsjech Roman Stanek (ART) de snelste van dag 1. Hij was in de namiddagsessie sneller dan Arthur Leclerc (Prema). In de voormiddag zette Jack Doohan voor Trident de beste tijd neer.
  • Kevers – Kronos heeft een voorlopige kalender met zeven wedstrijden bekend gemaakt voor het seizoen 2021, met start in maart in Mettet en een finale in Zolder in oktober. Begin juli zijn er de 25 uur in Francorchamps.

foto: ©fiaformula3.com

error: Alert: Content is protected !!