Home > #Hoofdnieuws > Professionele sport als economische activiteit blijft mogelijk in Vlaanderen

Professionele sport als economische activiteit blijft mogelijk in Vlaanderen

Minsiter Weyts heeft vanavond tijdens het VRT-journaal van 19u00 laten weten dat georganiseerd sporten niet meer kan in Vlaanderen, tenzij het gaat om professionele sporten, “waar het gaat om een economische activiteit”, aldus Vlaams voogdijminister voor Sport, Weyts. Het feit dat Ben Weyts duidelijk onderlijnt dat het om een economische activiteit dient te gaan, is mogelijk goed nieuws voor de autosport, waarin heel wat mensen deels of volledig hun dagelijks brood verdienen. De maatregelen gelden voor drie weken, dus tot en met 19 november, de dag voor de start van de WRC-rally in Ieper. Een zekerheid is het uiteraard niet en het wordt afwachten wat er de komende dagen en weken gebeurt.

error: Alert: Content is protected !!