Home > VAS > Rittensport > VAS: 5 Uren en Gapersrit zijn de nieuwe afgelastingen

VAS: 5 Uren en Gapersrit zijn de nieuwe afgelastingen

  • De “5 Uren van het Brugse Ommeland”, een rittensport wedstrijd voorzien op zaterdag 24 oktober, werd in extremis geannuleerd. “Ondanks al onze inspanningen alles coronaproof te laten verlopen en ondanks de inspanningen van medewerkers en onze partner JPR Events, kregen we in laatste instantie geen toestemming“, liet Rudy Opdenakker voor Autoclub Medina weten. De maatregel is een gevolg van de gemeentelijke alarmfase op het grondgebied van het West-Vlaamse Wingene. Daarbij verbiedt de gemeente alle activiteiten van de lokale verenigingen. De maatregel gaat vandaag, dinsdagmorgen in en geldt voor twee weken.

  • Ook de Gapersrit, voorzien op 14 november in de buurt van Wervik, werd ondertussen afgelast en doorgeschoven naar 2021. “Er kunnen slechts 40 personen op de startlocatie aanwezig zijn, er is dan nog de avondklok en ik wil vooral niet de gezondheid van medewerkers en deelnemers in gevaar brengen“, liet organisator Patrick Rosiers weten, die alvast 20 november 2021 als nieuwe datum meegaf.

error: Alert: Content is protected !!