Home > Industrie > Industrie: Booking.com en Land Rover spelen in op groeiende trend van lokale reizen in België

Industrie: Booking.com en Land Rover spelen in op groeiende trend van lokale reizen in België

Om de lancering van de iconische nieuwe Land Rover Defender te vieren en tegemoet te komen aan de groeiende interesse in lokale reizen, bundelden Booking.com en Land Rover hun krachten om een ‘staycation’ aan te bieden in de volledig nieuwe Land Rover Defender, compleet met eigen daktent. De Defender is in november exclusief te boeken op Booking.com.

Roadtrips krijgen een nieuwe dimensie dankzij de samenwerking van Booking.com, een van de grootste spelers ter wereld in de reissector, die iedereen de middelen biedt om gemakkelijker de wereld rond te reizen, en Land Rover in België. Dankzij deze samenwerking kunnen reizigers op Booking.com de nieuwe Land Rover Defender met daktent reserveren voor een avontuurlijke roadtrip van drie nachten door België in november.

Interesse in lokale reizen

De uitzonderlijke omstandigheden hebben Belgen deze zomer (1 juni – 31 augustus 2020) aangezet om dichter bij huis te reizen. In 2019 legden Belgen gemiddeld 1.380 kilometer af per boeking, tegenover slechts 512 kilometer per boeking in 2020*. Veel meer Belgen bleven binnen de landsgrenzen en namen de gelegenheid te baat om de pareltjes in hun eigen land te (her)ontdekken.  En hoe kunt u beter genieten van een uitstapje in eigen land dan met een auto die voorziet in alle behoeften van roadtrippers, inclusief geïntegreerde private slaapvertrekken?

Dat avontuurlijke concept is te reserveren op respectievelijk 24, 27 en 29 oktober vanaf 10:00 uur CET voor een verblijf tijdens de eerste drie weekends van november, te beginnen op 30 oktober. De gelukkige klanten zullen in de nieuwe Land Rover Defender kunnen genieten van een drie nachten durende staycation en rijervaring binnen België voor slechts € 199. De daktent biedt comfortabel plaats aan twee gasten, terwijl de Defender zelf tot vijf (of zes) passagiers kan vervoeren.

Reisbloggers stellen hun ideale routes voor

Om geïnteresseerde avonturiers te inspireren, werkte Land Rover samen met twee reisbloggers om mogelijke routes door België in kaart te brengen, van de ene kant van ons landje naar de andere, met een combinatie van natuur, cultuur en avontuur. België heeft echt voor ieder wat wils.

Route 1: dwars door de Ardennen

Lien De Ruyck van Sonderling grijpt haar kans om de zuidelijke delen van ons land te verkennen. Haar 350 kilometer lange rondrit verbindt de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen. Herfstwegen, rotsen, rivieren, pittoreske dorpjes… perfect voor een twee- of meerdaags avontuur in uw eigen bubbel. De reis start in Malmédy en eindigt in Houffalize. Onderweg bezoekt u de ontspannende bronnen van Spa, wandelt u langs de enige Belgische bergrivier, de Ninglinspo, bezoekt u de pittoreske stad Dinant, kanoot u in La Roche, en nog veel meer.

De volledige en gedetailleerde route kunt u hier bekijken.

Route 2: de kustroute

Niel Van Herck, beter bekend als Tsjoolaard, herontdekt zijn geboortestreek: de Belgische kust. Zijn 70 kilometer lange route met uitzicht op zee brengt u in tien kustplaatsen en biedt tal van mogelijkheden om de geschiedenis en cultuur van de streek op te snuiven, culinaire hoogstandjes te degusteren en de benen te strekken terwijl u een frisse neus haalt op het strand. De Defender brengt u van de westkust naar de oostkust terwijl u minder bekende routes verkent.

De volledige en gedetailleerde route kunt u hier bekijken.

Praktische informatie

De hele beleving wordt aangeboden voor de fantastische prijs van slechts € 199, voor de volledige drie nachten inclusief daktent.

Bezoek https://www.booking.com/hotel/be/the-all-new-land-rover-defender-aartselaar.nl.html? voor een kans om dit exclusieve verblijf te reserveren.

(persbericht)

error: Alert: Content is protected !!