Home > Rally > Divers > In een notendop: Rally – Dakar – Corona

In een notendop: Rally – Dakar – Corona

  • Rally Cyprus – Eén week na zijn zege in de Rally Andalucia won de Qatarees Nasser Al-Attiyah op zondag 18 oktober de Rally van Cyprus. Hij deed dat deze keer op een Volkswagen Polo R5.

  • Dakar – Ondertussen testte Sébastien Loeb zijn BRX T1 buggy voor de komende Dakar. Loeb neemt daaraan deel met het nieuwe project “Bahrain Raid Xtreme”, buggy’s die worden ingezet door Prodrive. (foto: ©bahrainraidxtreme.com)

  • FFSA Rally – In Frankrijk maakte de automobielclub van Nancy bekend dat hun belangrijkste evenementen worden afgelast. Dat is buiten een slalomwedstrijd ook de 40ste Rally van Nancy, een proef op de Franse regionale kalender, voorzien voor 15 november.

  • NK Rally – Herhalen we nog even dat de CONRAD Twente Rally in Hengelo, voorzien op 25 oktober 2020, werd geannuleerd.

  • VAS Hemicuda – En ook nog vermelden dat er met de komst van de verstrengde maatregelen ook aanpassingen zijn wat betreft de komende Hemicuda Rally. Zo zullen toeschouwers toegewezen worden aan één enkele zone en wordt het aantal toeschouwers per zone ook beperkter.

error: Alert: Content is protected !!