Home > #Hoofdnieuws > WRC Ypres: geloof blijft bij organisatie

WRC Ypres: geloof blijft bij organisatie

De organisatie van de WRC-wedstrijd in Ieper heeft volgende boodschap verspreid via de sociale media:

Over sport & cultuur: de bestaande protocollen zullen tegen vrijdag 23 oktober worden herzien. We staan in nauw contact met de autoriteiten, de burgemeesters, de gouverneur en de belanghebbenden over het rallyprotocol, dat door de minister van sport Ben Weyts is ondertekend. Club SuperStage is klaar om een COVID-19 proof WRC-evenement te organiseren in lijn met dit ‘Rally Protocol’. Ticketinfo en start van de kaartverkoop zijn afhankelijk van de evolutie van het aantal Covid-gevallen.

Uiteraard zullen we pas eind volgende week meer weten over de haalbaarheid van de WK Rally. Wat de politici en virologen zullen beslissen over dergelijke evenementen is uiteraard afhankelijk van de evolutie van coronacijfers de komende dagen. De WRC-wedstrijd in Ieper vindt plaats van 19 tot en met 22 november in Ieper en Spa.

error: Alert: Content is protected !!