Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT, DTM Trophy, FFSA GT4

In een notendop: ADAC GT, DTM Trophy, FFSA GT4

  • ADAC GT Masters – De eerste ADAC GT-race op de Red Bull Ring dit weekend werd gewonnen door Henric Skoog en Nick Yelloly (Schubert Motorsport BMW M6 GT3). Robert Renauer en Sven Müller eindigden tweede (Precote Herberth Motorsport Porsche GT3 R), voor de MRS GT-Racing BMW M6 GT3 van Erik Johansson en Jens Klingmann. Landgenoot Niels Lagrange eindige knap negende en pakte zo punten in zijn GRT Grasser Lamborghini Huracán samen met Clemens Schmid. Lagrange: “Ik ben blij dat ik punten gescoord heb met deze mooie negende plaats op dit snelheidscircuit. Alle wagens van ons team scoren punten in de eerste race, dan kan je alleen maar tevreden zijn. Op naar morgen.”

  • DTM Trophy – Ook het DTM Trophy kampioenschap was vandaag aan het werk in Zolder en onze landgenoot Nico Verdonck reed daarbij naar een knappe tweede plek in de Ring Racing Toyota Supra GT4. De wedstrijd zelf werd gewonnen door Lucas Mauron (Hella Pagid Audi R8 GT4). Tim Heinemann eindigde derde in de Mercedes-AMG GT4 van HP Racing International.

  • FFSA GT4 In het Franse GT4-kampioenschap eindigde Benjamin Lessennes (L’espace Bienvenue BMW M4 GT4) op de derde plek na een spannende race op circuit d’Albi. Herrero – Moullin Traffort wonnen in hun Mirage Racing Alpine A110.
  • GT Open – Vincent Abril en Louis Prette hebben de eerste race van de GT Open in Spa gewonnen. Zij haalden het in hun AF Corse Ferrari voor de Team Lazarus Bentley van Fabrizio Crestani en Yannick Mettler.
error: Alert: Content is protected !!