Home > Moto > MotoGP > MotoGP: Valentino Rossi test positief

MotoGP: Valentino Rossi test positief

Geen Rossi op de MotoGP in Aragon. De Italiaanse motorlegende testte gisteren positief op COVID-19 en blijft dus thuis.

foto: ©motogp.com

Ik voelde me vanochtend niet lekker, had wat pijn onder de leden en een lichte koorts. Ik liet me onmiddellijk testen. Ik kreeg twee tests: de PCR sneltest, die negatief was. Ook dinsdag testte ik al negatief. Maar de andere test, waarvan het resultaat me om 16u werd gestuurd, was positief. Ik ben er eigenlijk wat kwaad om want ik deed mijn uiterste best om het protocol te respecteren. Ik zette mezelf in isolement na mijn terugkeer uit Le Mans. Het is wat het is, ik kan er niets aan veranderen. Ik volg nu het medische advies op en hoop op een snel herstel“, aldus Rossi.

error: Alert: Content is protected !!