Home > Circuit > In een notendop: DTM, BMW en IMSA

In een notendop: DTM, BMW en IMSA

  • BMW Motorsport – Na tien jaar als hoofd van BMW Motorsport wordt Jens Marquardt vanaf 1 november 2020 de nieuwe verantwoordelijke voor de ontwikkeling van prototypes voor productiemodellen van de BMW Groep. Door het wegvallen van DTM en het programma in FIA WEC, blijft enkel de Formule E en de klantensport nog over binnen als officieel programma. Markus Flasch, CEO van BMW M GmbH, neemt de plaats van Marquardt voorlopig over. (Foto)
  • DTM – Robin Frijns was de snelste in de eerste vrije training van het DTM in Zolder. Frijns ging vijf andere Audi-rijders vooraf, met op twee en drie, René Rast en Jamie Green.
  • IMSA – de vrije trainingen van Petit Le Mans waren voor de Action Express Racing Cadillac. Pipo Derani en Filipe Albuquerque zetten de snelste tijden neer in de tweede en derde vrije sessie. Laurens Vanthoor zette de tweede tijd in GTLM neer. Vandaag om 18u30 CET is het tijd voor de kwalificaties.
error: Alert: Content is protected !!