Home > #Hoofdnieuws > Belcar Zolder: T2 Racing zondag op de polepositie

Belcar Zolder: T2 Racing zondag op de polepositie

Pieder Decurtins en Ian Gepts hebben in Zolder de beste tweede snelste chrono neergezet in de kwalificatie en dus zien we de T2 Racing Norma zondag op de eerste startplaats staan.

Krafft Racing, goed voor de polepositie zaterdag, start naast de Zwitserse CN-prototype op de eerste startrij. De top 3 wordt vervolledigd door de tweede T2 Racing Norma van Verheyen-Verheyen-Mattheus.

In Belcar 2 en 3 verandert er niets, met een tweede pole voor John De Wilde (Speedlover Porsche) en Totaalplan Lamborghini (Martlé-Linthout-Wauters). In Belcar 4 staat de enige deelnemer, Koen De Wit (BMW M4), uiteraard ook weer op de polepositie. Petry-Küpper (BMW M3) waren wederom primus in Belcar 5, terwijl Lammens-Puelings (QSR BMW 325i) het duel in Belcar 6 ook voor zondag wonnen. Beide races starten om 16u15, zaterdag en zondag uiteraard.

error: Alert: Content is protected !!