Home > #Hoofdnieuws > F1 Eifel GP: Valtteri Bottas snelste in enige oefensessie op de Nürburgring

F1 Eifel GP: Valtteri Bottas snelste in enige oefensessie op de Nürburgring

Foto ©: Mercedes-AMG F1

Derde keer, goede keer op de Nürburgring. Gisteren konden beide oefensessies niet doorgaan omdat het te mistig was op het circuit. Tijdens FP3 scheen de zon en dat was meteen het teken voor alle rijders om het circuit te verkennen. Lance Stroll kwam niet in actie omdat hij zich niet goed voelde en hij wou rusten voor de kwalificatie.

Het was duidelijk nog even wennen voor veel rijders, kennismaken met het Duitse grind en af en toe een rijder die spinde. Het volledige uur was het druk op de Nürburgring, continu actie. Valtteri Bottas die al het hele seizoen een patent heeft op snelste tijden in free practice, was ook deze keer de snelste. Het mag geen verrassing zijn dat Lewis Hamilton tweede werd in de ochtendsessie. Ferrari was de verrassing van de dag. Charles Leclerc werd derde in de oefensessie en Sebastian Vettel vijfde, alleen Verstappen kon zich nog nestelen tussen beide Ferrari’s.

Uitslag FP3:

You may also like
F1: Lewis Hamilton wint eerste GP van Portimão
F1: mogelijk einde aan samenwerking tussen Hassen, Grosjean en Magnussen
F1 Eifel GP: Lewis Hamilton pakt zijn 91ste en evenaart Michael Schumacher
F1 Eifel GP: Bottas pakt pole op de Nürburgring
error: Alert: Content is protected !!