Home > #Hoofdnieuws > F1 Eifel GP: Nico Hülkenberg vervangt Lance Stroll

F1 Eifel GP: Nico Hülkenberg vervangt Lance Stroll

Nico Hülkenberg viel eerder dit jaar in voor Sergio Perez, die toen een tijdje uit was wegens Corona, en doet dat nu opnieuw. Lance Stroll voelt zich niet fit genoeg voor de F1-wedstrijd van zondag op de Nürburgring en zal daarom vervangen worden door Hülkenberg.

Foto ©: F1

Het is de tweede keer dit seizoen dat Nico Hülkenberg aan het werk te zien is in de roze Racing Point F1-bolide. Hij verving eerder Sergio Perez tijdens de GP van Silverstone maar haalde toen helaas de start niet wegens technische problemen. Om 15 uur kan de Duitser zich al een eerste keer bewijzen tijdens de kwalificaties.

Landgenoot Stoffel Vandoorne besloot dan maar Playstation te spelen!

COD it is then… Have fun @hulkhulkenberg 🤷‍♂️

Geplaatst door Stoffel Vandoorne op Zaterdag 10 oktober 2020
You may also like
F1: mogelijk einde aan samenwerking tussen Hassen, Grosjean en Magnussen
F1: Renault wordt Alpine
F1: Williams-familie verlaat Formule 1
F1 Hongarije: Vettel vooraan in FP2
error: Alert: Content is protected !!