Home > Circuit > In een notendop: Intercontinental GT en GT World

In een notendop: Intercontinental GT en GT World

  • Intercontinental GT Challenge – Tijdens de eerste vrije training voor de 8 Uur van Indianapolis was Jules Gounon het snelst in de K-PAX Bentley Continental GT3. Hij deelt deze wagen met Jordan Pepper en landgenoot Maxime Soulet. Jan Heylen reed de zesde tijd in zijn Wright Motorsports Porsche GT3 R. De kwalificaties starten vanavond om 18u (CET) waarbij de pole beslist wordt in de ‘Pole Shootout’ om 23u30. De race zelf start zondag om 16u. (Foto ©: Intercontinental GT)


  • GT World Challenge Sprint Cup – Volgend weekend wordt de laatste Sprint Cup-manche verreden en dit op het circuit van Barcelona. Het belooft een spannende strijd te worden met maar liefst 4 mogelijke titelkandidaten. Onze landgenoten Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT Audi) leiden het Sprint-kampioenschap met 6,5 punten voorsprong op Maro Engel en Luca Stolz (HRT Mercedes-AMG). Ook Kelvin van der Linde – Ryuichiro Tomita (WRT Audi) en Timur Boguslavskiy (AKKA ASP Mercedes-AMG) maken nog kans op de titel.

You may also like
GT World Barcelona: Vanthoor en Weerts kampioen
GT World Barcelona: Emil Frey Racing dominant
GT World Barcelona: Feller het snelst tijdens eerste kwalificatie
IGTC Indianapolis: Walkenhorst BMW pakt de pole
error: Alert: Content is protected !!