Home > #Hoofdnieuws > BRC Condroz: met publiek en op één dag

BRC Condroz: met publiek en op één dag

Burgemeester Christophe Collignon van Hoei heeft meer informatie vrijgegeven in verband met de Condroz Rally op zaterdag 7 november. Vooralsnog zou publiek toegelaten blijven.

Onder voorbehoud van de aankondigingen van de Nationale Veiligheidsraad, die in de week van 21 september bijeenkomt, zouden de organisatoren, met de steun van de stad Hoei, overgaan tot de organisatie van een wedstrijd op zaterdag 7 november en dat met vier klassementsproeven (met instemming van de betrokken burgemeesters) die vier keer worden afgewerkt.

Op de klassementsproeven zouden bubbels van 400 toeschouwers worden toegelaten, Ben-Ahin zou twee bubbels aanbieden van 400 toeschouwers. Tickets moeten online gekocht worden via de Rallye du Condroz-site. In elke bubbel zou een bar zijn, maar de verkoop en consumptie van alcohol zou worden verboden. Het zou ook verboden zijn om van de ene bubbel naar de andere te gaan.

Wat het gesloten assistentiepark betreft, dat komt aan de Arona-kade, tussen de Avenue de la Croix-Rouge en de quai Dautrebande. Dat servicepark zou niet toegankelijk zijn voor het publiek.

error: Alert: Content is protected !!