Home > Rallycross > WRX: Portugal geannuleerd

WRX: Portugal geannuleerd

Vandaag bevestigden diverse bronnen waaronder het Franse Autohebdo dat de zevende wedstrijd van het FIA Wereldkampioenschap rallycross geannuleerd wordt. Die zou normaal doorgaan in het Portugese Montalegre en dat tijdens het weekend van 10 en 11 oktober.

De oorzaak is niet ver te zoeken. U kan overal lezen dat de cijfers inzake Covid-19 opnieuw de hoogte ingaan en dat is in Portugal niet anders. Daar worden vanaf vandaag strengere maatregelen aangekondigd en dat dwong de Portugese organisatie tot een annulatie van het evenement dat sowieso zonder publiek zou doorgaan. Het nieuws van de annulatie werd later ook nog verspreid via de Facebook pagina van FIA World Rallycross zelf.

Ondertussen rijst uiteraard de vraag wat er met de manche in Barcelona gaat gebeuren. Die wedstrijd staat een week later gepland. Anderszijds lezen we op de Franse website van Pure Rallycross dat het weekend in Barcelona nu een double-header zou worden, met dus de zevende en achtste manche van het kampioenschap.

Later dit jaar staan nog de manches in Spa (21-22 november) en op de Nurburgring (12-13 december) op het programma.

You may also like
WRX: Ekström wint op zondag
WRX: Kristoffersson wint vijfde manche
eRX2: Een blik op de toekomst
WRX: Vooruitblik naar Letland
error: Alert: Content is protected !!