Home > #Hoofdnieuws > F1 Toscane: Verstappen nestelt zich tussen Bottas en Hamilton

F1 Toscane: Verstappen nestelt zich tussen Bottas en Hamilton

Foto ©: Mercedes-AMG F1

In de derde en laatste oefensessie van het weekend eindigde de top drie binnen 0,1 seconde. Valtteri Bottas was 0,01 seconde sneller dan teamgenoot Max Verstappen. Lewis Hamilton kwam heel dicht in de buurt, maar was 0,08 seconden trager dan zijn teamgenoot. Na de gebruikelijke top drie was was Lance Stroll de snelste op meer dan 0,5 seconden net voor Gasly en Sergio Perez. Charles Leclerc mag tevreden zijn met zijn snelste rondje en een zevende plek. De Monegask zal deze middag zeker meedoen voor Q3. George Russell kwam in FP3 niet in actie. De Williams van de jonge Brit had een remprobleem.

Uitslag FP3:

You may also like
F1 Toscane: Lewis Hamilton wint spektakelrijke race in Mugello
F1 Toscane: Mercedes stelt orde op zaken in FP2
F1 Toscane: Bottas snelste in Mugello voor Verstappen en een verrassende Leclerc
F1 Monza: Lewis Hamilton pakt zesde pole van het seizoen in Monza
error: Alert: Content is protected !!