Home > #Hoofdnieuws > F1 Toscane: Mercedes stelt orde op zaken in FP2

F1 Toscane: Mercedes stelt orde op zaken in FP2

Foto ©: Mercedes-AMG F1

In de tweede oefensessie van de dag was het opnieuw Valtteri Bottas met de snelste tijd. De Fin lijkt een patent te hebben op snelste tijden op vrijdag. Lewis Hamilton volgde op 0,2 seconden en was een fractie sneller dan Max Verstappen.De sessie heeft twee keer stilgelegen. De eerste keer was het een crash van Lando Norris dat gezorgd heeft voor een rode vlag. De Brit kwam in het grind terecht en kon zijn wagen niet meer onder controle houden. De tweede rode vlag staat op nam van Kimi Räikkönen. De Fin komt in aanraking met Sergio Perez en zijn Alfa Romeo zorgde voor wat brokstukken op het circuit.

Uitslag FP2:

You may also like
F1 Eifel GP: Bottas pakt pole op de Nürburgring
F1 Eifel GP: Valtteri Bottas snelste in enige oefensessie op de Nürburgring
F1 Eifel GP: geen actie op vrijdag
F1 Eifel GP: geen debuut voor Mick Schumacher in F1, FP1 afgelast
error: Alert: Content is protected !!