Home > Moto > Biker’s Days: laatste kans op 4 oktober

Biker’s Days: laatste kans op 4 oktober

Er is voor de fervente motorrijders een laatste kans om op Francorchamps te rijden op zondag 4 oktober !

foto: pixabay

Dankzij de goede relaties die DG Sport heeft met het Circuit van Spa-Francorchamps, hebben ze nog een extraatje in de wacht kunnen slepen in dit bijzondere jaar, met een ultieme datum voor de Bikers’Days in het hart van de Belgische Ardennen! Op zondag 4 oktober kunnen de liefhebbers van sterke sensaties nog een laatste keer de Raidillon en de Blanchimont aansnijden ! En deze keer is het echt wel de laatste kans van het jaar om op het mooiste circuit ter wereld te rijden…

Geluidslimiet 104 db

Goed nieuws komt nooit alleen, die dag zal er een geluidslimiet zijn van 104 dB in plaats van de gebruikelijke 100 dB“, zegt Florian Jupsin, Bike Manager bij DG Sport. “Wat betekent dat sommigen zullen kunnen rijden zonder de vrees om op de vingers getikt te worden. De deelname aan deze laatste dag op het Circuit van Spa-Francorchamps bedraagt 260 euro.
Zoals gebruikelijk tijdens de Bikers’Days zullen er vier homogene groepen gevormd worden op de baan, kwestie van iedereen een maximum aan plezier aan te bieden : ‘vrije tijd’, ‘snel’, ‘heel snel’ en ‘expert’. Wat wil zeggen dat iedereen veel plezier zal beleven op zondag 4 oktober.

Alle info is te vinden op de officiële website van de Bikers’Days

(medegedeeld)

error: Alert: Content is protected !!