Home > #Hoofdnieuws > F1 Silverstone: Stroll snelste in FP2 voor Albon en Bottas

F1 Silverstone: Stroll snelste in FP2 voor Albon en Bottas

Foto ©: Formula 1

Na een sterke eerste sessie is Stroll in de tweede sessie de snelste. Albon en Bottas volgen op minder dan 0.2 seconden. De Red Bull-rijder had wel nog voor een rode vlag gezorgd na zijn crash in de bekende ‘Stowe’ bocht. Na de eerste drie volgde de rode bolide van Charles Leclerc die opnieuw een degelijke sessie achter de rug heeft. Hamiltond volgde op plek en opnieuw niet in de top drie voor de regerende wereldkampioen. Voor Vettel waren er opnieuw prolemen. De Ferrari-rijders kon al niet rijden in FP1 en had nu opnieuw problemen en moet tevreden zijn met de achttiende plek. Voor Alfa Romeo is er wel verbetering in zicht, Raïkkönen werd tiende en Giovinazzi derdtiende.

You may also like
F1 Silverstone: Hamilton wint voor de zevende keer in Silverstone na spannend slot
F1 Silverstone: Mercedes op 1 en 2, Verstappen volgt op korte afstand
F1 Silverstone: Verstappen sneller dan Mercedes
F1: de paddock krijgt een makeover door het coronavirus
error: Alert: Content is protected !!