Home > Electric > Divers > Opel E-Rally Cup: kalender herroepen

Opel E-Rally Cup: kalender herroepen

De corona pandemie heeft ook gevolgen gehad voor de voorbereidingen voor de ADAC Opel e-Rally Cup. Annuleringen van evenementen en het Duitse Rallykampioenschap 2020 hebben de verantwoordelijken bij Opel en ADAC gedwongen hun kalenderplanning opnieuw te bekijken.

(persbericht, bewerkt/foto: ©opel media)

In het lopende jaar zal een aantrekkelijk programma van tests en promotie-evenementen het startsein vormen voor ‘s werelds eerste elektrische merken-rallycup. Vanaf het voorjaar van 2021 worden voor het eerst punten en prijzengeld aangeboden. Rallyfans zullen evenwel met de 136 pk sterke Opel Corsa-e Rally toch nog in actie kunnen komen dit jaar.

Opel Motorsport test twee ontwikkelingsvoertuigen in verschillende testruns en alle Cup-deelnemers hebben ook de mogelijkheid om hun auto’s te testen op de “ADAC Rallye Rund um die Sulinger Bärenklaue” op 20 en 21 november. De levering van auto’s voor klanten staat gepland voor eind oktober 2020.

error: Alert: Content is protected !!