Home > WRC > In een notendop: Hyundai-Neuville-Alba

In een notendop: Hyundai-Neuville-Alba

  • Rally di Alba – Deze proef, in en om de gelijknamige stad gelegen in de regio van Piëmonte, ziet op 1 en 2 augustus een armada van zestien Hyundai wagens neerstrijken. De wedstrijd telt mee voor het Italiaanse WRC rallykampioenschap. Het is meteen de inschrijving van het grootste aantal Hyundai wagens ooit in een rally evenement. Onder de deelnemers WRC rijders Dani Sordo en Craig Breen, maar ook onze eigen Grégoire Munster op een R5 wagen. Verder kan het publiek ook genieten van het optreden van Thierry Neuville en Ott Tänak op WRC machines, toegelaten als deel van het #RA Plus event dat is voorbehouden aan hedendaagse WRC wagens.
  • WRC Estland – Thierry Neuville, Ott Tänak en Craig Breen zullen met de Hyundai i20 WRC aan de start staan van de Rally van Estland. Dat verwondert u wellicht niet want in Estland herneemt van 4 tot 6 september het WK Rally, maar toch ontbreekt bijvoorbeeld een grote naam als Sébastien Loeb… (afbeelding: twitter)
error: Alert: Content is protected !!