Home > Industrie > Industrie: de nieuwe Porsche Turbo

Industrie: de nieuwe Porsche Turbo

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de ultieme high-performance sportwagen van Porsche. Na de marktintroductie van de 911 Turbo S worden nu de volgende generatie 911 Turbo Coup├ę en Cabriolet ge├»ntroduceerd – nog krachtiger en nog sneller dan voorheen. Dankzij de 427 kW (580 pk), 30 kW (40 pk) meer dan hun voorgangers, duiken beide modelvarianten onder de magische drie seconden van 0-100 km/u met een spurt van 2,8 seconden (0,2 seconden sneller). Acceleratie, vermogen en de 750 Nm koppel maken van de nieuwe 911 Turbo dus een waardige nieuwe generatie 911 Turbo S. De krachtoverbrenging verloopt via een achttraps-PDK-versnellingsbak, terwijl de topsnelheid onveranderd blijft op 320 km/u.

error: Alert: Content is protected !!