Home > Rallycross > DIVERS > RallyX Nordic: kalender compleet

RallyX Nordic: kalender compleet

De gereviseerde kalender voor RallyX Nordic, het Scandinavische kampioenschap rallycross, is vandaag bekend gemaakt. De oorspronkelijke kalender bestond uit vier wedstrijdweekends, maar daar stak, zoal u al kon raden, Covid-19 een stokje voor.

Nu werden er na de opener begin juli in het Zweedse Höljes nog twee weekends bekend gemaakt. RallyX Nordic vervolgt nu met de derde wedstrijd in het Zweedse Arvika tijdens het weekend van 7 tot 9 augustus en het slotweekend gaat daar met een double-header in het Deense Nyssum en dat van 4 tot en met 6 september.

(bron en foto RallyX Nordic)

You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
RALLYX NORDIC: Kristoffersson ook in Arvika
RallyX Nordic: Ide’s Magic Weekend
RallyX Nordic: Kristoffersson in de regen
error: Alert: Content is protected !!