Home > #Hoofdnieuws > F1: Bottas verlengt bij Mercedes

F1: Bottas verlengt bij Mercedes

WK-leider Valtteri Bottas zou ook in 2021 bij Mercedes blijven, dat weet Het Laatste Nieuws deze mogen te vertellen. De 30-jarige Fin rijdt al sinds 2017 bij Mercedes F1 en racete daarvoor vier seizoenen in de kleuren van Williams. Bottas won tot dusver acht wedstrijden voor de Zilverpijlen en werd in 2019vicewereldkampioen.

Bottas is verrassend genoeg de eerste van de Mercedes-rijders die zijn contract verlengt, al wordt algemeen aangenomen dat ook Lewis Hamilton er zeker nog een seizoen bijdoet. Hamilton racet al sinds 2013 voor Mercedes en won er vijf titels, in 2014, 2015, 2017, 2018 en 2019. Het Britse talent George Russell zal dus nog een seizoen in de wachtkamer moeten blijven.

error: Alert: Content is protected !!