Home > Rally > ERC > ERC: Fabian Kreim gaat Europees

ERC: Fabian Kreim gaat Europees

De drievoudig Duits kampioen Fabian Kreim maakt zijn verschijning in het ERC, het EK Rally. Hij zal aan de start staan van de Rally di Roma, de openingsmanche van 2020, met een Volkswagen Polo GTI R5.

(foto: fiaerc/media)

Fabian Kreim heeft al twee Duitse titels op zijn palmares, pakte in 2018 het ERC1 Junior kampioenschap en haalde dan op Skoda Fabia een nieuwe Duitse titel, zijn derde, binnen. Kreim keert nu opnieuw terug op het Europese toneel met een Rally2 versie van de Volkswagen Polo GTI R5 en met corijder Frank Christian.

De Rally di Roma Capitale opent binnen twee weken een zes wedstrijden tellende kalender voor het Europese rallykampioenschap (ERC). Heel wat Belgen maken ook de verplaatsing.

error: Alert: Content is protected !!