Home > Circuit > In een notendop: GT wereldwijd

In een notendop: GT wereldwijd

  • ADAC GT – T3 Motorsport zet een Bentley Continental GT3 in de ADAC GT Masters in voor Jordan Pepper en de jonge Constantin Schöll uit de ADAC GT4.
  • NES – de Ferrari 488 GT3 van Octane 126 (Björn Grossmann – Simon Trummer – Jonathan Hirschi – Luca Ludwig) is als winnaar van de derde NES-manche uit de uitslag geschrapt vanwege niet conforme banden. De zege op de Ring is dus net als zaterdag voor de HRT Mercedes-AMG GT3 van Maro Engel – Adam Christodoulou – Manuel Metzger – Luca Stolz.
  • GT World USA – de zeges in Virginia waren voor de Racers Edge Motorsports Acura NSX GT3 van Kyle Marcello en Martin Barkey en George Kurtz – Colin Braun in de Mercedes-AMG GT3 van DXDT. (Foto ©: SRO)
error: Alert: Content is protected !!