Home > Circuit > In een notendop: F2-F3-Porsche Supercup

In een notendop: F2-F3-Porsche Supercup

  • Porsche Supercup – De eerste polepositie in 2020 in de Porsche Supercup gaat naar de Porsche Junior Jaxon Evans (Lechner Racing). De Nieuw-Zeelander was sneller dan de Fransman Florian Latorre (CLRT) en rookie Leon Koehler (Lechner Racing Middle East). Dylan Pereira (Lechner Racing) en Ayhançan Güven (Martinet by Alméras) maakten de top-5 volledig.
  • F3 Oostenrijk Race 1 – Oscar Piastri, de regerende kampioen in de Formule Renault Eurocup, won vandaag de eerste race van de FIA F3 in Oostenrijk. Hij haalde het voor zijn teamgenoot Logan Sargeant en Alex Pironi (Campos Racing) na een leuke race.
  • F2 Oostenrijk Race 1 – Callum Illot (VIRTUOSI) heeft de eerste race van de F2 gewonnen. Hij nam een goede start, maar moest lang zijn meerdere erkennen in poleman Guanyu Zhou, die echter pech kende. De jonge Brit Illot won voor Marcus Armstrong (ART) en Robert Shwartzman (Prema). Mick Schumacher was de verliezer van de dag, want hij vergooide een podium met een domme fout en werd elfde. (Foto: © Virtuosi Racing)
error: Alert: Content is protected !!