Home > #Hoofdnieuws > F1: Mercedes met nieuwe kleuren aan de start

F1: Mercedes met nieuwe kleuren aan de start

Mercedes-Petronas heeft vandaag hun nieuwe kleuren voorgesteld waarmee ze dit seizoen zullen uitrijden. Opvallend is, dat ze de kenmerkende zilveren pijl achterwege gelaten hebben. De wagen is nu volledig zwart, maar heeft nog steeds de zilveren sterren op de achterzijde. Enkel de sponsors brengen nog wat afwisseling in de kleuren. Op de halo staat “End Racism” te lezen. Verder zullen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas met een aangepast overal en helmdesign gaan racen. De nieuwe kleuropstelling zal voor het hele seizoen blijven als statement tegen discriminatie en racisme in de sport.

You may also like
F1 Spielberg: Hamilton pakt de pole in uitgeregende kwalificatie
In een notendop: F1, FIA WEC, NLS
F1 road to Austria 2020: Mercedes Petronas AMG
F1 Spielberg: Bottas pakt pole, kwalificatierecord sneuvelt
error: Alert: Content is protected !!