Home > Rallycross > DIVERS > E-WRX: Op naar Holjes

E-WRX: Op naar Holjes

Voor de derde wedstrijd van FIA World RX Esports Series trekken we morgen, zondag 28 juni, virtueel naar het Zweedse Holjes. Daar vormen zestien rijders uit 12 verschillende landen de grid voor de voorlaatste manche van het kampioenschap gespeeld op het platform van DiRT 2.0.

Net als bij de voorgaande wedstrijden mag u zich vanuit uw zetel aan het nodige spektakel verwachten. En ditmaal zullen zestien professionele rijders in vier heats strijden voor een plek in de halve finales en de uiteindelijke finale. Daarnaast is er de supportwedstrijd met tien simracers.

Bij de pro’s zien we Hayden Paddon, de rally-rijder uit Nieuw Zeeland, opnieuw de handdoek opnemen na Hell vorige week. Zijn landgenoot Shane Van Gisbergen, leider na twee wedstrijden, moet verstek geven wegens andere verplichtingen. En dat bewijst nogmaals dat het vooral een leuk tijdverdrijf blijft in afwachting van het echte werk.

Ook de Zweedse broers Timmy en Kevin Hansen zijn weer van de partij net als de Brit Tom Blomqvist, vorige week de verrassende winnaar. Vanuit Frankrijk zien we de eerste deelname van de broers Fabien en Jonathan Pailler.

Via onder meer Facebook en Youtube kan u het gebeuren opnieuw volgen vanaf 14u30.

(foto’s IMG/FIAWorldRallycross)

You may also like
E-WRX: Seizoensfinale in Kaapstad
E-WRX: Jonathan Pailler wint in Holjes
E-WRX: Tom Blomqvist wint in Hell
E-WRX: Virtueel rallycrossen in Hell
error: Alert: Content is protected !!