Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: F1

In een notendop: F1

  • Red Bull komt met Alexander Albon als eerste terug in actie.  Het Oostenrijkse team deed een shakedown op Silverstone. Max Verstappen was wegens de quarantainemaatregelen niet van de partij. De achtvoudige Grand Prix-winnaar gaat uiteraard wel van start op de Red Bull Ring. (Foto: © Red Bull Media)
  • Williams Racing onthult vrijdag een nieuwe livery voor de FW43’s van George Russell en Nicholas Latifi. Het Britse team moest na het terugtrekken van hoofdsponsor Rokit de wagens van een nieuwe lay-out voorzien.
  • Romain Grosjean, die zijn vijfde seizoen bij het Haas F1-team begint, liet weten dat hij een terugkeer naar Renault wel ziet zitten: “Het zou een geweldig verhaal kunnen zijn.
error: Alert: Content is protected !!