Home > Moto > Internationaal > Moto: WorldSBK en Supersport hernemen met gewijzigde kalenders

Moto: WorldSBK en Supersport hernemen met gewijzigde kalenders

De internationale motorfederatie FIM stelde vandaag een alternatieve kalender voor waarmee de Superbike, Supersport en Supersport300 wereldkampioenschappen opnieuw van start zullen gaan. In tegenstelling tot MotoGP en F1 blijft het aantal “dubbel affiches” beperkt tot de beide raceweekends in Aragon, eind augustus en begin september. Wel werken WorldSSP en SSP300 per weekend een bijkomende race af op zaterdag. De meetings worden gehouden zonder publiek en met een beperkte perstoegang. Per evenement kan de situatie verschillen naargelang de nationale bepalingen die gelden in verband met massabijeenkomsten. Races met publiek zijn dus in een later stadium nog altijd een mogelijkheid. (foto: worldsbk.com/press)

error: Alert: Content is protected !!