Home > #Hoofdnieuws > FE: kalender 2020-2021 voorgesteld

FE: kalender 2020-2021 voorgesteld

De Formule E organisatie heeft zonet de voorlopige kalender voor het nieuwe seizoen van 2020-2021 voorgesteld. Het seizoen start niet zoals gewoonlijk met 2 races in Diriyah (Saudi-Arabië), maar met 1 race in Santiago (Chile). Ook opvallend, is dat er voor het eerst in 4 seizoenen niet zal gereden worden in Marrakesh. Daarnaast zal er voor het eerst geracet worden in Seoul (Zuid-Korea). Deze e-Prix werd normaal gezien dit jaar al gereden, maar kon door de huidige situatie niet doorgaan. Voor u massaal vliegtickets en hotels gaat boeken, willen we nog benadrukken dat dit een voorlopige kalender is.

You may also like
FE: Hankook bandenleverancier vanaf 2022-2023
FE: Daniel Abt naar NIO 333
Formule E: Rast vervangt Abt bij Audi
Formule E: wegen Abt en Audi scheiden
error: Alert: Content is protected !!